Find din Enneagramtype

Den er hel gal..

Det har længe undret mig at drama sælger. Jeg talte med min veninde, som også er blogger, om at hvis hun skrev et indlæg om problemer med manden, svære tider eller gossip, så steg hendes besøgstal med flere tusinde. Hvis hun skrev et indlæg om hvordan tingene bare rullede på skinner, så var der ligesom ikke så stor interesse – Det er da noget underligt noget?!

Jeg er godt med på, at dét med at identificere sig med bloggeren, og dét at man deler den dårlige samvittighed og det ‘usagte’ med andre, kan gøre det nemmere at komme igennem følelserne, men er vi virkelig så ben-hårde ved os selv? Kan vi ikke blive motiveret af en positiv historie, med lidt glimmer på?

Jeg så i Go’morgen Danmark i dag, at der er fokus på hvordan medierne får frygt frem i os og sammenligningen med, at hvis man samlede alle terror attacks fra Europa og Østeuropa, i Danmark, så ville der dø FÆRRE end på en ganske almindelig dag i trafikken..

Så medierne gør os bange og drama giver business!

Jeg vil gøre mit, for at få sparket noget positivitet, selvtillid og stof til eftertanke ind i mine posts, og så håber jeg I kan identificere jer med, at vi fortjener det bedste og allerede er præcis som vi skal være.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find din Enneagramtype