Sådan mødte jeg min Araber

Find din Enneagramtype

Fik du læst min introduktion til Enneagrammet? Så ved du lige om de forskellige typer allerede, men det kan være langt mere kompliceret at finde sin egen type..

Enneagrammet er inddelt i 3 energiniveauer. Det betyder ikke de langsomme er dovne eller sløve i betrækket – det betyder blot at de langsomme har tendens til at hænge lidt fast i fortiden og lige skal tygge lidt på idéerne. Man siger de ikke “Rider samme dag som der sadles“.. (Jeg er i øvrigt rigtig glad for ordsprog, og efter snart 10 år med Engelsk til hverdag, bliver de gode gamle danske ordsprog ind i mellem blandet lidt sammen, og det kan være ret underholdende)!

Når tilbage til energierne – De hurtige typer lever der i mod lidt i fremtiden og får ikke altid hoved og følelser med på farten (så de ridder bare helt uden at sadle!) Mellem energierne er sådan lidt frem og tilbage – de kan godt følge med de hurtige, men har behov for at sætte tempoet ned ind i mellem.

Hvad er en typisk situation for dig i gruppearbejde?

  1. Jeg vil bare gerne igang og har det bedst med at tage tingene som de kommer. En overordnet plan er fin, men vi kan jo ikke planlægge alle detaljerne fra start anyways..
  2. Jeg tilpasser mig. Hvis der er højt tempo har jeg tendens til at gå lidt i detaljer og hvis det går for langsomt, kan jeg godt tage over og få sat skub i tingene..
  3. Jeg har det bedst med at tale tingene igennem først. Hvis vi får lagt en detaljeret plan, så bliver det gjort godt og jeg vil gerne have plads til at tænke, i processen..

 

Hælder du mest til nummer 1, kan du være type 7, 8 eller 3

Hælder du mest til nummer 2, kan du være type 1, 2 eller 6

Hælder du mest til nummer 3, kan du være type 4, 5 eller 9

Hvornår kan du mærke din energi i løbet af dagen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan mødte jeg min Araber